И Нели Рангелова се опъна с вампирска терапия

11 Февруари 2019, 12:03Нели Рангелова опъва бръчки с вампирска терапия. Певицата вече е на 60 години, а се поддържа благодарение на иновативния метод на лечение, научи HotArena.


От години изпълнителката твърди, че перфектния й външен вид се дължи на гени, здравословно хранене и спорт. Резултатите обаче показват друго, пише „България днес”.


В действителност Нели редовно посещава център за разкрасителни процедури, а в клиниката й прилагат най-модерната терапия — вампирски лифтинг или „плазмена терапия”.


На подобни интервенции редовно се подлагат Мая Илиева, Лили Иванова, Дарина Павлова и други. Процедурите са по 1000 евро и се правят два пъти в годината.


При този тип терапия специалистите използват собствената кръв на клиентите, която се взима от вена на ръката. След това се отделя кръвния серум и се инжектира в кожата.


„Кръвта чрез бърза центрофуга се разделя на кръвни клетки и серум, в който се съдържат и клетъчни останки. Последният е жълта течност, която се отделя внимателно след утаените червени клетки. След това той се обогатява с коктейл от витамини и аминокиселини и се инжектира обратно в лицето.


А бръчките изчезват”, обяснява популярен български хирург, който също прилага тази терапия в клиниката си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени