И СкандаУ отсвириха наградите на БГ радио

406
28 Май 2020, 11:12


Скандалът с наградите на БГ радио продължава с пълна сила, видя HotArena.


Вчера вечерта големите победители от церемонията през 2019 година СкандаУ обявиха, че се отказват от номинацията в категория Дует/Трио/ Вокална група в Годишните награди на БГ Радио, защото смятат за неуместно тяхното присъствие в тази категория.


Музикантите напомнят, че са група от 10 години с успешна кариера. ”За 2019 СкандаУ написаха и заснеха парчетата «Арабия» с Атанас Колев, «Дръж са Либе» - с Борис Солтарийски, «Спомен от рана», «Рамбо» и «Кольо Фичето» , които имат 18 милиона гледания. Участия в колаборации: „Нецъфнали рози“ - Веси Бонева и Лъчо с 1,9 М гледания „Латино сеньорита“ - Михаела Филева и Тото с 2,5М гледания.


Не смятам за редно да са в една категория с останалите изпълнители, тъй като те не са нито дует, нито трио по принцип, каквито са СкандаУ от 10 години. Това са колабораци и може би е необходима категория Колаборации... не зная и не е моя работа!”, написа Тото в Инстаграм, пише Телеграф.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кои са тия моделчета
преди месец
0
Май повече бързат да станат "звезди" и да имат драми, отколкото да правят музика.... Пълен майтап са тия. Сричат и хълцат в Студентски град....Толкова им е "тавана" и на възможности и на бъдеще.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени