И Слави имаше коса преди да стане символ на голата глава (СНИМКИ)

1589
17 Август 2021, 14:07


Кукувецът в началото се появява с плитка. Дългия подстригва перчема си късо, като оставя на тила си кичур, който сплита ежедневно. Дълго време дългата коса е запазена марка на водещия. И така до 98-а, когато прокудени от БНТ заради предаването "Хъшове", Трифонов и екипът му си бръснат главите.

Така в началото на милениума Слави започва да диктува нова мода сред младежите - бръсната глава. Този стил остава негова запазена марка и до днес. През годините Дългия дори не прави опит да пусне отново косата си. За десетките си роли, в които влиза в предаването си, той се доверява на майсторските перуки на екипа на Димитър Коклин. Така Слави успява да се види в различни стилове, писа "България Днес".

Голата глава на Трифонов често дава повод за шеги и закачки, както в ефир, така и зад кулисите. От екипа често се шегуват с липсата на окосмения по главата на шефа си. Неотдавна Деси Добрева припомни със снимка едно от турнетата, в което участва. В автобуса ангелогласната певица спуска буйните си къдрици върху главата на тогавашния си началник.

"Изрових една снимка - ама каква убава съм била преди 15-ина години", пише шеговито Деси под снимката на Слави.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
0
Мъжете които оплешивяват на темето, така си бръснат главите, че да не се разбира. Или ходят гологлави, или си присаждат коса или ходят плешиви, но на днешните младежи суетата естествено не позволява да се показват плешиви и най-лесния вариант е гола глава. Няма кой знае каква мода или подражание на Слави в това, а суета. Той го нормализира за обществото показвайки се така всяка вечер. Да, всички от екипа му преди 20 г. се обръснаха, но само той остана така да се поддържа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени