И той като Дани Петканов! Ники Станов си присади коса

09 Февруари 2021, 12:00


Сериозна крачка предприе Ники Станоев. Актьорът реши да се погрижи за олисялата си глава и се подложи на процедура за присаждане на коса.

 

За подвига Станоев информира феновете си чрез профилите си в социалните мрежи. Под признанието и снимките, които Станоев качи, заваляха шеговити коментари, които той прие с още по-голяма усмивка.

 

На трансплантацията комикът се подложи в края на януари. По думите му процедурата е дълга, но безболезнена. След като обръсва темето си, Ники ляга на операционна маса, за да му трансплантират коса от тила на темето. Следващите няколко месеца кичурите нова коса ще никнат, ще падат и така поне след година Ники Станоев би трябвало да стане същият дългокос, къдрав мъж, който е бил до преди няколко години.

 

Решението cи комикът обосновава със своята професия. „Казвате, че съм комик, шоумен, шашкънин, но преди всичко съм актьор! Това е моето нещо и когато се появи някакъв бъг, който ме ограничава, особено в момент, в който вече съм установен като актьор, като типаж... правя всичко възможно, за да го преодолея. Ще кажеш: „ Е-е-е, ми то талантът не се влияе от това...". Така е, но продуцентите и режисьорите се влияят!", споделя Ники под снимки от процедурата.

 

Видинчанинът допълва, че дълго време го е обмислял и се е колебаел дали да предприеме подобна крачка за оплешивяващата си глaва. В едно е категоричен, дори и да го направи, ще разкаже публично, за да може да помогне на други мъже с подобен проблем, пише „България Днес“.

 

„Ще се радвам да бъда полезен на много свежари, които се колебаят. На разположение съм за всякакви питанки и ще ви държа в течение“, призовава Станоев от своя фейсбук и инстаграм профил.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени