Яна Маринова пропищя от измама: Мошеници я направиха лице на чудодейна диета!

02 Май 2022, 12:53


Актрисата Яна Маринова стана жертва на виртуална измама. Нейна снимка е била открадната за фалшива реклама на „чудодейна“ диета за отслабване.

 

Киберизмамниците избрали снимка на Маринова, на която е с няколко килограма по-закръглена и друга със слаба визия, резултат от „невероятния“ режим, пише „България Днес“.

 

Актрисата реагира със светкавичен пост: „Обръщам се към младите момичета - много е важно за една жена да умее, да се харесва такава, каквато е. Да не вярва, че има нужда от този или онзи метод за разкрасяване или отслабване, както се опитват да я убедят масовите публикации.

 

Вече сме в ерата, когато, образно казано всеки втори човек е coach, блогър, лектор, ментор, и др., без да носи социална отговорност за постъпките си. Дали ще те изложат като платят пост, за да изскача на всеки и да лъжат, че си казал това или онова, дали ще използват снимката и името ти от ФБ, за да ти се подиграят, или ще се опитат да вменят на хората едноличното си мнение за дадена твоя позиция, извадена от контекста на думите ти - правят го, за да съберат лайкове и subscriber-и, това е целта им.“

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени