Яни Андреев се изправя срещу Тома Талепов на първи дуел за елиминации във Фермата

15 Септември 2017, 12:03


Известната фотографка Велислава Каймаканова- Ножарова учи фермерите как да вдъхнат нов живот на привидно непотребни неща

 

 

Първият ратай във „Фермата“ тази година - Яни Андреев, избра да се изправи на дуел срещу „лошото момче” на Бургас Тома Талепов. През стартовата седмица в шоуто Владо Каролев избра Яни за ратай, тъй като той е един от малкото участници с опит във фермерския живот, а след това го посочи и за първи дуелист.

 

 

В епизода в четвъртък вечер Яни съобщи, че избира за втори дуелист Тома с мотива, че двамата са равностойни противници. В разговор на четири очи Яни му призна, че го е посочил, защото ако стигнат до финал, Тома ще го бие по зрителски вот.

 

 

Първите стратегии за оцеляване в шоуто вече са факт, както и първите любовни трепети. Като романтична двойка в трети сезон на „Фермата“ все по-ясно се очертават гимнастичката Валерия и футболистът Алек. Техният флирт вече не е тайна за никого, а в четвъртък вечер тази ситуация коментира и първият кандидат за сърцето на красавицата – Калоян. Взаимните симпатии на хип-хоп танцьора и гимнастичката по време на кастингите не успяха да се развият в нещо по-сериозно и Калоян за първи път призна за любовното си разочарование. Според него Валерия обръща внимание на Алек, за да бъде интересна на зрителите и да си осигури по-дълъг престой в шоуто.

 

 

Докато едни мислят за любов, а други се готвят за битка, всички заедно строят новия си дом и се учат да оцеляват в суровите условия на фермата. Участниците започнаха да правят пречиствателна станция за питейна вода с естествен филтър от камъни и пясък, а Гечо и Диана строят мост до ратайския бряг, за да осигурят на всички достъп до зеленчуковата градина. 

В сезона, озаглавен „Ново начало“, участниците трябва да изградят дома си от нулата, а в него, освен покрив, липсват и всякакви други удобства, дори мебели. По тази причина в четвъртък вечер при фермерите влезе известната фотографка и декоратор Велислава Каймаканова - Ножарова, която през този сезон ще ги учи как да оползотворяват на пръв поглед ненужни неща, като ги превръщат във вещи от първа необходимост. Първата им съвместна задача е да направят диван от палети и маса от щайги.  

 

 

„Понякога най-ненужните вещи могат да заживеят втори живот и да ни бъдат от полза“, обясни на фермерите Велислава. Съветите на Вили ще влизат в употреба и на зрителите, тъй като тя детайлно описва всяка стъпка от изработването на полезните вещи.

Една от най-драматичните житейски истории в шоуто – тази на Дарина и нейната дъщеря, която се възприема като момче, шокира участници и зрители.

 

 

Самата Дарина призна пред Виолета и Валерия, че откакто се помни, дъщеря й се чувства момче, но й го е признала в последната си година в гимназията.

 

 

Никога не съм я питала дали харесва момчета или момичета. Живяла е и с двата пола по квартири. Аз не мисля, че трябва да се интересувам кой с кого спи. Имаше хора, които ми казаха, че е най-добре да се обърна към психиатър“, призна през сълзи Дарина. 

 

 

Тази вечер във „Фермата“ водещият Иван ще запознае двамата дуелисти – Яни и Тома, с битките, които им предстоят, след което те ще се усамотят в къщичките на дуелистите, за да се подготвят за дуела. Във фермата ще влезе наставникът Бети, за да оцени как са се справили участниците с първите си задачи. От оценката й зависи колко храна ще получат за следващата седмица.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фермата
преди 5 години
0
дуела ще бъде интересен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени