Явор Бахаров отървава затвора, наказват го с общественополезен труд!

27 Февруари 2020, 14:44


Актьорът Явор Бахаров, който преди две седмици бе арестуван в Банско да шофира пиян и дрогиран автомобила си, най-вероятно ще отърве затвора. Това е прогнозирал пред „Уикенд“ съдия от Благоевград, близък до магистратите в Разлог. Съдебното дело срещу 34-годишната звезда, която в момента се изявява в праймтайма в главна роля в серила по bTV „Съни бийч“, е насрочено за петък следобед в Районния съд в Разлог.

Въпреки че според Наказателния кодекс за шофиране след употреба на алкохол и наркотици затворът е до 5 години, а Явор Бахаров вече е осъждан веднъж, съдиите били готови да погледнат по-благосклонно към изцепката му.

„Бахаров твърди в обясненията си за инцидента, че не е употребявал наркотици 3 дни преди да шофира, както и че е консумирал алкохол предната вечер, който обаче не се е разградил в кръвта му. Признава се за виновен, че е криволичел с колата си, искал да изпробва зимните гуми на автомобила си чрез „дрифт“.  Неговите адвокати ще представят в съда и други смекчаващи вината му обстоятелства, смята магистратът. Той предполага, че братът на Захари Бахаров ще се сдобие с осъдителна присъда, която обаче ще бъде условна, както и че шофьорската му книжка ще бъде отнета за срок от 3 години. Освен това на Бахаров ще му се лепне и полагане на 200 часа общественополезен труд. Това наказание е особено популярно сред съдиите в Разлог, които често наказват заловените пияни шофьори да метат градинки или да цепят дърва в някое горско стопанство по социални програми на общината.

Адвокатите на Явор Бахаров ще поддържат в съда и тезата, че актьорът не е бил в условията на пробация, защото предният му арест е за друго престъпление – хулиганство.

Твърде вероятно е съдебният процес срещу Явор Бахаров в Разлог да се проточи няколко месеца, а през това време звездата от „Съни бийч“ ще е на свобода под парична гаранция. Апропо, и в сериала Бахаров играе гадняр, който обаче е и богаташ, за разлика от финансовото състояние на Явор в реалността. Дали и героят му в поредицата ще се сблъска с проблеми в закона, ще става ясно в петък от 20 ч., защото сериалът успя да избута турската поредица в този ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартинян
преди 3 години
-6
Гадни български душици които завиждат на Явор,изливат отровата си,която може да "потече" към тях. Явор е полезен за театъра,за киното,за приятелите си. Некадърни палячовци,спрете да показвате идиотското, което вирее в някои нашенци.Сигурно сте се осирали от пиене,но днес желаете "присъдата" на едно българско момче!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 3 години
-1
Трябва да убие човек ли за да влезе в затвора това лайно!? Въпреки, че и тогава може да му се размине - живеем в България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
моля!!!
преди 3 години
0
Вие за какви компромиси става въпрос??? Най-аморалните хора да подкрепя законово държавата???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кривосъдие
преди 3 години
0
Веднъж стомна за вода,втори път стомна за вода ,на третия се счупила.Съдии и адвокати чакат на третия път да затрие човек....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хм
преди 3 години
0
Тестът показва ясен резултат и то не на едно вещество, а повече.За какви смекчаващи обстоятелства говорим, тя тая версия е обида за съда дори?То половин България е като него,не е само той...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени