Ицко Финци отглежда кълнове

994
29 Декември 2020, 14:00


Големият актьор Ицко Финци е поредното доказателство, че възрастта няма значение, а е просто цифра. 87-годишната звезда от „Вилна зона“ има повече енергия и сили и от някои 30-годишни младежи, видя "Галерия". От известно време Ицко и младата му жена Лиза са се установили във Варна, където в уютна къщо с двор отглеждат 3-годишната си дъщеря Матилда.

Грижите за до­макинството и малкото дете са изцяло на пле­щите на родителите. За­ради коронавируса Ицко и Лиза Боева преценили, че е по-добре в дома им да не влиза помощница, а да се справят сами с чистенето, подреждането и готвенето. Основното задължение на Финци е да поддържа двора спретнат. Почти всеки ден събира падналите сухи листа от земята и мете външните стълби, съобщава вестникът. Активността на актьора обаче далеч не се изчерпва с това. „Движим се много, из­минаваме всеки ден по километри, работим по двора, скачаме и танцу­ваме с детето“, разказва за ежедневието си Ицко, който очевидно има тол­кова енергия, колкото и тригодишната си дъщеря.

Основната причина Финци и жена му да се изнесат към Варна е же­ланието им да живеят по- здравословно. В морска­та столица въздухът е значително по-чист, което е от особено значение за малката Матилда. Освен това с Лиза предпочитат да отглеждат сами част от храната си. Вече дори имат микроферма за кълнове, а копането, саденето и обръщането никак не ги смущават.

Припомняме, че преди близо четири години Ицко Финци успя да скандализира колеги и почитатели, след като стана баща на 84 години. Съпругата му Лиза е с 44 години по-млада от известния си мъж, който е по-възрастен дори от тъща си. Ицко има и голям син - Санчо, който живее в Германия. Разликата между Санчо и Матилда е 51 години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Жив и здрав да е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени