Ицо Хазарта крие дъщеря красавица

361
14 Ноември 2021, 10:58


Ицо Хазарта упорито крие най-голямата си дъщеря Аделина, която вече е истинска млада дама. „Уикенд” попадна на снимки на момичето, което иска да става актриса.

Ади явно е наследила артистичността на татко си и се е насочила към театъра и киното. Г-ца Христова не иска да пробива с името на баща си и не само не афишира кой е той, а дори го крие. Тя не пубиликува снимки с родителя си в социалните мрежи и това е напълно умишлено.

Аделина е плод на любовта на Ицо Хазарта с Диана Котева, която от няколко години живее в Лондон, където върти частна счетоводна кантора. Бившите съпрузи от години водят тежка и дълга съдебна битка. Христо Петров, известен в публичното пространство като Ицо Хазарта от „Ъпсурт“, е наложил пълно вето и не позволява майката на Аделина да припари до нея. Това е и причината за войната им.

„Г-н депутатът подаде жалба и ми отне родителските права, без дори да ме уведоми. Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени”, разказвала е Диана. Припомняме, че Хазарта е водач на листата на „Продължаваме промяната” в 25-и МИР - София и ако вярваме на социологията - сигурен депутат в 47-ия парламент, вероятно с рекорден личен резултат.

Диана и Ицо се разделят през 2007 г. след кратък брак, който продължава едва 2 години. През това време между тях често избухват скандали и Диана така и не свиква с бохемския му начин на живот. Освен това твърди, че той й изневерява с която му падне. „Знам за случай, в който беше отишъл на секстуризъм в Германия при едно момиче българка. И двамата бяха ходили да ми избират бельо и сутиен за подарък. Представете си какво трябваше да търпя аз”, разказвала е Диана Котева, като е сигурна, че екс любимият й е имал връзка със сегашната си половинка Женя още по време на брака им.

„Тя беше танцьорка на „Ъпсурт“ още като бях омъжена за него. От дъщеря ни знам, че Женя е била бременна от него докато сме били женени, и е правила аборт. Никога не съм ревнувала от нея. Той ми беше казал, че тя е гадже на друго момче от „Эпсурт” - Буч. Затова са постоянно заедно. И аз вярвах, изобщо не съм се съмнявала. Ади, като ми каза, че Женя живее при тях, първо се учудих как така Буч се е съгласил на това и чак тогава загрях за връзката им“, разкри преди време Диана. Днес бъдещият депутат има още две деца от балерината Женя - Лора и бебето Юлия, което проплака на 1 март тази година.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени