Икебаната скочи на Банов: Имам пет награди на „Орфея“, защо не съм в списъка за парите?

1340
16 Февруари 2021, 11:57


Поредният български изпълнител с писмо до Боил Банов и Деян Неделчев.

Повод за недоволството му е, че името на Деян липсва от списъците с певци, на които държавата ще отпусне специалния награди от 500 и 350 лв. "Написах допитване лично до министъра на културата защо ме няма в списъка за пари, след като имам пет награди от „Златният Орфей“." Чакам отговор“, споделя Икебаната, чието най-голямо отличие от фестивала е през 1993 година, когато взима голямата награда с песента „Посвещение“ по музика на Хайгашод Агасян.

Паричните премии отпуснати за родните изпълнители, се превърнаха в ябълката на раздора през последните дни. Редица са недоволните изпълнители, които не видяха имената си в списъка. Един от първите дръзнали да скочат срещу министър Банов бе Христо Кидиков.

Не всички от „Тоника“ получиха признание - само Стефан Диомов, Ева Найденова и Ваня Костова. Същото се случи с група „Трик“ като стана ясно, че Етиен Леви ще взима по 350 лв., но двете  певици ги няма. Не се вижда името на многоуважаваната певица Ивелина Балчева, която има няколко награди от „Орфея“.

На заседание тази седмица в списъка ще бъдат включени още имена на заслужили певци  за получаване на парични награди, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кристина
преди 2 месеца
-1
Икебаната е много секси!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дъц
преди 2 месеца
-1
Тези награди не са ли само за хора в пенсионна възраст? А спортистите в пенсионна възраст,които са били световни и олимпийски шампиони, не заслужават ли и те награди? Най-добре е да няма такива награди, защото винги ще има сърдити. Като са били млади не са се осигурявали, живот са си живеели, а сега реват за пенсии. Ще получават социална пенсия, и да видят как живеят обикновените хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени