Илиян от „Фермата”: Мога да лекувам дори коронавирус

1279
13 Септември 2020, 14:11


30-годишният Илиян Стефанов е сред най-странните птици в новия сезон на „Фермата”. Заплененият от йогата млад мъж шокира и зрителите, и участниците в шоуто с възгледите си за природосъобразен начин на живот, отказа си да носи дрехи, а да е непрестанно гол, манията си да е бос и да не ползва обувки и концепцията си, че в този живот няма смисъл да се работи.

Във „Фермата” Илиян тепърва ще разкрива своите необикновени възможности. Макар и да минава за чудак, който е избрал почти аскетски начин на живот в ежедневието си, младият мъж крие необикновен потенциал. Той се състои в дарбата му да медитира и по време на медитация да вижда неща, които останалите участници няма как да забележат. Именно тези видения му гарантират успех в състезателните игри, защото се допуска, че винаги ще бъде поне един ход пред другите.

„Живея си живота, без изобщо да се ядосвам. Нямам разходи, спя на студено, къпя се със студена вода, ям веднъж на ден с баница или с боба на баба ми, с която живея. Смятам, че човек трябва да живее близо до природата, съобразявайки се с природните закони. Старая се максимално по-дълго време да ходя бос, за да се зареждам с енергията на земята. Колкото по-дълго време ходим боси, толкова по-здрави ще сме. На човек му е нужно съвсем малко, за да живее”, категоричен е боляринът, който твърди, че от години изобщо не се вълнува от материалното.

За да е максимално привързан към природата и към твореца, се отказал и от секса. Плътското удоволствие отнемало голямо количество енергия,  която човек би могъл да пренасочи за нещо по-полезно. Да последно имал гадже преди повече от петилетка. След това напълно загърбил жените. Не е гей – няма интерес и към своя пол.
Илиян твърди, че умее да вижда космически кораби, кръстосващи различни планети. Такава дарба имали всички хора, но понеже нямали навика да гледат в небето – не ги забелязвали. Той лично виждал по 50 кораба над главата си седмично. Веднъж следял движението на дузина летящи чинии в продължение на 15 минути. Гледката била възхитителна. Опитал се да снима парада на НЛО с джиесема си, но не успял. Движели се по права линия и излъчвали светлина.

Илиян Стефанов бил убеден, че съществата различни видове цивилизации. Някои от тях били доста по-напреднали от човечеството. „Много неща са показани във филмите, но хората не вярват на всичко. „Семейство Симпсън”  и „Гейм ъф трон” – това са пророчески филми. Аз съм убеден, че има илюминати, има масони.  Всичко във фантастичните филми не измислица, а реалност. По 12 часа на ден гледам небето и се захранвам със слънчевите лъчи. Не работя и не обичам да работя. Важното е, че съм във връзка с Космоса. И докато съм „вързан” материалното не ме вълнува. Това е форма на съществуване, която малцина познават. Има хора, които се смеят, като чуят, че виждам космически кораба, но мнението им изобщо не ме интересува. Те нямат представа какво се случва извън телефония им апарат, вързани са за него като роби. Осъзнах се, че в училище не са ни учили на най-важните неща от живота. Хората са като програмирани и мислят, че знаят всичко, но не е така. Истината е, че нямаме нужда от много вещи и храна. Единствено важната за човека храна е прана енергията, т.е енергията на сътворението”, размишлявал йога инструктурът.

Стефанов започва да се занимава с източното изкуство преде няколко години, когато изпитва остра нужда от промяна в живота си. Тогава все още живее в САЩ и е изпълнил мечтата на много българи – да се изнесат в Страната на неограничените възможности. Един ден спонтанно решава да си събере багажа и да замине за Индия. Там прекарва два месеца от живота си, който определя като „период на пълно осъзнаване”. Изкарва сертификат от индийската йога асоциация, минаваща за една от най-авторитетните в света. Когато се завръща в България, подхваща собствени курсове. Той забелязал, че близо 90% от хората не могат да дишат правилно, което води до куп заболявания. Стигнал и до извода, че с правилно вдишване и издишване човек може да пребори дори коронавирус. В неговото съзнание не съществувала думата „болест” за това и не боледувал. Подхранвал себе си и с положителни мисли, пише Уикенд..

„Аз съм човек, който не вярва в заразите. Убеден съм, че мога да лекувам коронавирус. Нека ме вкарат за 20 дни или там колкото е в изолацията при Ковид-19 болен. След това на болния няма да му има нищо. Ще медитираме! Всичко е направено, за да се всява паника сред народа. Всяка болест се ражда първо в главата, а след това разболява тялото. Научил  съм се да се пазя. Не се дразня , не се връзвам на думи и това придава лекота на душата ми”, изповяда още младият фермер. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Куку
преди седмица
0
Като е загърбил светското, защо има GSM?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бабоеб
преди седмица
-1
Абе еляне,кат умре бабичката хуя ли ще ми ядеш бе,говно йогистко?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди седмица
0
Нямал нужда от пари, ама баба му го издържа... Тоя е болен, да ходи, да се лекува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Iva
преди 2 седмици
0
Моля ви хора, не гонете този, баба му да си почине.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Съседка
преди 2 седмици
0
Товс не си ти ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени