Илиян Тупалката подкрепя ваксинирането: Ще съветвам публиката ми да се боцне

337
03 Юни 2021, 13:24


Илиян ще се включи в кампанията за ваксиниране, узна HotArena.


Певецът е готов да се включи в предложението на доцент Кунчев. Преди дни главният здравен инспектор обясни, че е нужна широкомащабна информационна кампания за ваксинация. В това число трябва да влязат и хората от попфолка, тъй като имат огромна фенска маса и се влияят от мнението на изпълнителите.


"Нямам нищо против ваксината. Аз съм "за" имунизацията. Ако се налага, ще се включа в подобна кампания, за която говори доц. Кунчев. И ще посъветвам хората да си сложат ваксина", сподели пред "България Днес" Илиян Тупалката.


Изпълнителят все още не се е боцнал с игла срещу COVID-19. Той не разбира защо голяма част от населението ни е против имунизацията. "Може би се притесняват от някакви странични ефекти - чуди се Илиян. - Аз съм се ваксинирал преди години със задължителните имунизации. Когато ми дойде времето, също отивам при личния лекар, за да ми я бият. И нищо ми няма. Здрав съм си", казва още той.


На Тупалката вече му е омръзнало да живее в пандемия. И смята, че само с ваксина може да се върнем постарому.


"Дано скоро изчезне този вирус", надява се Илиян.


На съвсем различно мнение от него е колежката му Рени. Чалга иконата не иска и да чуе за ваксина.


"Тя е вредна - категорична е Рени. - Може да имаш последствия, ако си я сложиш. Защо трябва да се рискува? Никога не бих се имунизирала срещу COVID-19. Това с маските също не го разбирам. Те също са вредни. През цялата пандемия не съм сложила и веднъж", споделя пред вестника Рени. Попитана как влиза в магазин и други обекти, тя сподели, че ползва шал, за да прикрие носа и устата си. "Дори и на детето не съм купила маска - отсича певицата. - Маските са опасни за деца. И това не го казвам само аз, а и много лекари", добави певицата, която наскоро чукна 52 години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени