Имитират Бойко Борисов във „Фермата“

15 Септември 2020, 09:49


Храненето на животните, риенето на обора и цепенето на дърва се оказаха само малка част от уменията на участниците във „Фермата“. Един от най-сериозните претенденти за приза от 100 000 лева блесна с неочакван талант на имитатор, а на мушката му попадна самият Бойко Борисов.

В ролята на премиера влезе пилотът Петър Петров, който до този момент работеше мълчаливо и не показваше никакви артистични заложби. За всеобща изненада, авиаторът изведнъж проговори с гласа на Бойко и предизвика бурен смях в стопанството.

Художествената самодейност се разигра вечерта след тежкия ден, в който мъжете и жените не спряха да се карат за битовизми. За да разведри обстановката, Петър седна пред дървен телевизор, който останалите мъже сковаха набързо и майсторски се превъплъти в министър-председателя. Художничката Антония пък влезе в ролята на амбициозна репортерка. Мнимият Борисов едва я изслуша и презрително я нарече „мисирка“, а на въпроса й защо не си подава оставката, отговори с познатите думи: „Е кой ще дойде после, кой?“.  

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени