Ина Гаярди изпревари Азис и Меди

https://hotarena.net/lubopitno/ina-gaiardi-izprevari-azis-i-medi HotArena.net
Ина Гаярди изпревари Азис и Меди

Едно от най-новите имена във фолк жанра - Ина Гаярди, чойто авторски права до преди няколко месеца държеше Криско, все по-успешно се налага като самопродуциращ се изпълнител.

Поредният й успех е първото място в седмичната класация на \"Романтика Топ 10\", където на челото на класацията се конкурира успешно с Азис, Меди, Галена и други утвърдени имена в бранша.

Първота място тя заема с песента си \"Предател\". Парчето е едва на два месеца, а за днес - 20.09, в 17:00 ч., изпълнителката обяви премиерата на нов сингъл чието име за сега запази в тайна.

Поредната й самостоятелна и самопродуцирана песен ще бъде качена в онлайн пространството в собствения й канал в youtube -  Ina Gayardi. Харизматичната брюнетка вече публикува в instagram профила си няколко промо кадъра от видеото, с които даде заявка за изключително класна продукция. 

3 Коментара

dudu

преди 1 година

49 харесвания Изби рибата ,ако това е класация за обичан изпълнител. Значи всички са ударили дъното.

Коментирай

Ina Gayardi

преди 1 година

това е снимка от първата 1 секунда след пускането на клипа!

Коментирай

баста на чалгата

преди 1 година

Не ме интересуват чалгаропитеците.Това не е фолк жанр,няма нищо общо с българския фолклор.Това си е цигания с ориенталски привкус.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.