Йоана Буковска цака фенове с 400 лева (Актрисата с отчаян ход да припечели)

26 Ноември 2020, 19:39


Отчаян ход да припечели някой лева по време на криза е направила актрисата Йоана Буковска, видя HotArena.


Звездата от "Дунав мост", кояот първа пропищя за затварянето на театрите и свалянето на представленията, е измислила как да си докарва допълнителни доходи. От седмица насам Йоана предлага иновативна услуга - поздравително видео от нейно име към вас, вашите близки или приятели, за какъвто и да било повод, което записва с телефона си и ви изпраща. Това обаче се случва срещу заплащане, а безобразно високата тарифа на Буковска е 399 лева. 


Непосилната цена обяснява защо още никой не си е поръчал поздрав от нея, а част от почитателите й не крият възмущението си от нейната неадекватно висока самооценка. Буковска още беснее за пропадналото й национално турне, в което трябваше да играе моноспектакъла си в 15 града. След като ангажиментите пропаднали, тя дори се почудила дали да не започне работа като продавачка в столичен мол, пише Ретро. 


За да закърпи семейния бюджет, тя решила да се откаже от родната си къща в Габрово и да я продаде. Веднага се появили купувачи, които я взели, а Йоана изкара добра сума от сделката.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петрова
Преди 1 година
-1
Е няма що? Голям морал има тази Буковска!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени