Йоана Буковска ГНЕВНА: ЛЪЖА е, че не съм била на погребението на Чочо

14 Декември 2020, 14:53


Най-добрата актриса на 2000 г. Йоана Буковска се разделя с Чочо Попйорданов след 6-годишна връзка, но винаги е говорила с топли чувства за него. Загубата му на 5 май 2013 г. била неочаквана за нея.

 

Йоана отишла на погребението му, но медиите не я забелязали, което и целяла. „Нямаше как да не отида да се разделя с човека, с когото съм живяла 6 години и който изигра огромна роля за моето порастване и за научаването на някои от най-важните житейски уроци. Той беше един от важните мъже в живота ми“, казвала е Йоана и е подчертавала, че това никога не е крила, нито отричала, пише „Телеграф“.

 

Актрисата е споделяла още, че Чочо винаги е бил като Питър Пан в тяло на мъж. Със загубата на Чочо Попйорданов като че ли свършва един период в живота на Йоана Буковска. „Труден“ е меко казано, по-скоро мъчителен и съкрушителен.

 

През 2010 г. тя преминава през ада. „Беше годината на погребенията. В рамките на една календарна година аз погребах първо дядо си, на 40-ия му ден почина Коко Азарян. След това през септември почина майка ми и месец-два по-късно — Андрей Баташов“, споделяла е Йоана. Тя е посочвала и приемственост на цифрите – дядо й си отишъл на 5 ноември, майка й - на 5 септември, а Чочо си отишъл на 5.5.2014 г.

 

„Имаше едно такова „затваряне" на петиците, което беше много шокиращо за мен, защото тези неща никой не ги подрежда, просто се случват", казвала е Йоана преди време.

 

Тя смята, че Чочо е на по-добро място и мисли, че ще се върне един по-добър и силен човек, когато му дойде времето.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени