Йоана Буковска остана без стотинка

1505
09 Октомври 2020, 13:04


Йоана Буковска остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка заради пандемията. Дори и след като театралните представления бяха възстановени, тя се оплаква, че няма почти никаква работа. Когато все пак се случи на излезе на сцената, взима най-много половината от предишните си хонорари. Буквално се чуди как да свързва двата края, дочу HotArena.

„Ангажиментите ми са паднали с две трети в сравнение с броя им преди пандемията”, сподели Йоана в тв предаване в национален ефир миналия уикенд. Звездата от сериалите „Дунав мост” и първите сезони на „Откраднат живот” не скри притеснението си, че хората все по-рядко ходят на театър, защото се страхуват от коронавируса. Затова, логично, и представленията й са по-малко в сравнение с преди. Но освен това парите, които взима за всяко излизане на сцената, са драстично орязани. Плащали й максимум половината от предишния хонорар, тъй като местата в залите се продавали наполовина. Съответно приходите от спектаклите спадат и, като няма какви други разходи да бъдат съкратени, се орязвало заплащането на артистите. Да вземе 50 на сто от хонорара си обаче не било най-страшното. Имало случаи, в които взимала едва една трета от него. Това ставало в залите, в които се продават не половината, а една трета от местата.

Въпреки всичко актрисата не се отказва и продължава да работи, колкото може.

Този месец й предстои да изиграе някои представления, които са били планирани за март, а залите са били разпродадени до последното място. Повечето зрители обаче върнали билетите си и не смятали да стъпват в театър в следващите месеци. На този фон Йоана не се обезсърчава. Тя обещава да се раздава до последно за тези, които все още имат желание да гледат нея и нейните колеги.

Не е ясно какво става с бизнеса на съпруга на звездата – Иван Давидов. Нищо чудно и той да буксува, тъй като през пролетта кризата в семейството стигна дотам, че се наложи актрисата да продаде родната си къща в Габрово, за да могат да свържат двата края и да изхранват своите две деца-близнаци. Тогава тя призна, че е мечтала да стане известна и богата, за да може един ден да реставрира старата сграда, която много обичала. Когато обаче станала известна, разбрала, че да си звезда в България изобщо не гарантира богатство, писа Уикенд. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди 3 седмици
0
При мъж милионер няма как да сане това!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 седмици
0
Пускам една сълза.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени