Йоана Буковска пред финансов колапс, зъзне в трамвая с децата си (Актрисата остана без работа)

01 Февруари 2021, 16:18


Екранната д-р Виолета Захариева от сериала „Откраднат живот” пътува из столицата с градския транспорт, видя HotArena.


Актрисата Йоана Буковска и двете й деца – 9-годишните близнаци Вера и Любомир зъзнеха в мразовитото време на централна спирка. Когато червената мотриса наближи, Буковска напомни на хлапетата, че трябва да поставят предпазните си маски. Децата бързо ги сложиха и тримата се качиха във вагона. За техен късмет в полупразният трамвай имаше няколко свободни места и те се настаниха на три единични седалки един зад друг.


След ролята си в докторската поредица, Йоана няма никакви филмови ангажименти. Епидемичната криза сериозно разклати финансите й и както повечето свои колеги, Буковска остана без хонорари. Още в началото на извънрeднoтo пoлoжeниe у нас звездата се оплака, чe e ocтaнaлa бeз рaбoтa. Пaндeмиятa от Ковид-19 нaпълнo oбъркалa плaнoвeтe нa актрисатаa, кoятo трябвaлo дa тръгнe нa турнe c мoнocпeктaкълa cи „Прoмeнянe”, кoйтo e пo книгaтa нa Лив Улмaн. Миналата година липсата на финанси принудила Буковска да вземе едно от нaй-труднитe рeшeния в живoтa cи – дa ce рaздeли c бaщиния cи дoм в Гaбрoвo, къдeтo e прeкaрaлa първитe cи гoдини, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виктория
Преди 1 година
0
Какво лошо има човек да се вози в трамвай или като цяло в градски транспорт? В целия свят дори популярни личности го използват, ама не, тук си беден, ако не си се качил в трафика. Поредната абсурдна статия, смешни сте! За протокола - аз смея да твърдя, че имам възможност да не се возя и често чувам подмятания как мога да се кача с еди ква си чанта в трамвая или метрото, просто е абсурдно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Йоанидка
Преди 1 година
0
Много важна новина,много хора студуват с децата си чакайки градски транспорт...Да я ожали човек
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
може
Преди 1 година
-1
Може децата да са поискали да се повозят на трамвай. За тази тяхна възраст, това е забавно приключение. А влака още повече. Колкото и да е стар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Глупости на таркалета ...
Преди 1 година
-3
Таткото на децата е мастит адвокат и до колкото знам си живеят заедно. Тива че в центъра на София е използвала трамвай а не кола е разбираемо, по- удобно е и че им е било студено, също е ясно. Зима е ! Дали тя има работа или не , все тая. Когато единия родител изкарва достатъчно, не са за жалене. Стига изсмуквали от пръстите ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-1
Hotarena ,Вие понякога сте много жестоки!!! Ето този материал за/ безработната,отчаяна,премръзнала заедно с децата си на трамвайната спирка/ Йоана Буковска ми" разтърси " и душа и тяло като за последно!! Безобразие тя единствена с децата си мръзне по спирките и гладува,а няма приют или соц. грижи да помогнат. Всички сме се стоплили,нахранили,семейно почиваме я в Бали,я на Малдивите,а за децата на Буковска не сме помислили. Срамота.Аз лично ще даря 5 лева. Малко ,но от сърце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени