Йоанна Темелкова стана учителка

1131
24 Декември 2020, 16:00


Актрисата Йоанна Темелкова влиза в нова житейска роля. Звездата от нашумеля криминален серил „Братя“ ще учи млади артисти на тънкостите в занаята.

Това става ясно от последната й публикация в Инстаграм. „Включих се в един нов проект, чийто живот тепърва започва. Проект, който е насочен към вас. Моето участие в него цели да помогне на онези, които търсят професионалния си път, на онези, които искат да станат актьори, и на онези, които се колебаят накъде да поемат“ - казва тя. Обучението ще бъде онлайн, а партньорите й в него ще бъдат обявени съвсем скоро
.

В свое скорошно разсъждение за занаята Темелкова беше споделила, че професията на актьора е "на ръба на шизофренията".

"Освен това тя е безмилостна към собствените чувства, емоции, разум, контрол... Трябва да си смел, за да станеш артист, защото трябва да си безкомпромистен със себе си - с всичко, което СИ. Да си готов да те боли, да си готов да изстържеш себе си и да поставиш нечия чужда логика да те управлява. Може да звучи изродски, но всъщност това е най-вълнуващото нещо на света! То е “другият живот”, който всички толкова много все искаме... Не е реален и е за малко, но е най-върховното изживяване!" - споделя откровенията си във Фейсбук актрисата и заключава:
 "Велико нещо е изкуството. Просто велико!".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маdvo
преди 7 месеца
0
Ето затова от много години нямаме никакви артисти! Никак неизвестната...., коя беше, че не се сещам за името и.. да учила "артисти". Наистина не зная какво трябва да стане в тази държава.?!?! Българските "артисти" са лош пример за младото поколение!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени