Йовка от Столичаните се занемари (Ева Тепавичарова ходи на кафе със собствена вода, за да пести)

30 Ноември 2020, 10:24


Липсата на работа заради извънредното положение в страната се оказа пагубна за визията на Ева Тепавичарова, видя HotArena.


Сексапилната актриса, нашумяла с образа на импулсивната Йовка от хитовия сериал „Столичани в повече” тотално е занемарила външния си вид. В момента едрогърдата хубавица има роли в пет постановки на Народния театър и нито една на малкия екран.


Онзи ден папараците ни забелязаха 41-годишната Ева да кръстосва централните софийски улици, яхнала велосипед. Тепавичарова бързаше за среща с приятелки в заведение, но нищо от стайлинга й не издаваше, че отива на публично място. Ева изглеждаше така, все едно се е приготвила за пикник. Огромната й разкошна коса, която се превърна в нейна запазена марка, бе смачкана на кок на тила й.


Въпреки че караше колело, Ева бе облякла сива рокля, а върху - черен шлифер. Върху мрежест чорапогащник Тепавичарова бе нахлузила блестящи сиви ботуши, а на гърба си мъкнеше препълнена раница, от която се подаваше малка бутилка с минерална вода.


Времето бе мъгливо и облачно, но за да не събира любопитните погледи на минувачите, тя се бе дегизирала с черни слънчеви очила. Актрисата въртеше педалите в посока църквата „Света Неделя”, а когато я наближи, Ева сви по улица „Съборна”. После слезе от велосипеда и бутайки го, се предвижи пеш до кафене, където вече я очакваха две нейни приятелки. Дамите се бяха настанили на маса на открито. От страх да не лепнат Ковид-19, приятелките й си взеха по едно кафе в картонени чашки за еднократна употреба. Едната от тях дори сложи предпазна маска върху устата си, макар че трите бяха седнали на чист въздух и нямаше други клиенти. Ева пък не си поръча нищо и измъкна от раницата си бутилката с минерална вода. После извади комплект за саморъчно правене на цигари и изпуши няколко папироса, докато бъбреше с приятелките си, пише Уикенд.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени