Ирен Кривошиева напира да играе с Ламбо

903
29 Януари 2019, 11:37Ирен Кривошиева мечтае да застане на една сцена с Ламбо. Актрисата, която роди син на Мастера, сега си мечтае да работи с него и в театъра, научи HotArena.


Повод за амбициите на Ирен е пиесата, която Стефан Данаилов репетира с колежката си Аня Пенчева. Става въпрос за постановката „Актрисата” от Питър Куилтър. Режисьор на спектакъла е племенницата на актьора Росица Обрешкова, а главната роля е поверена на Аня Пенчева.


Тя е актрисата, нейният годеник и любовник е Мастера, бившият й съпруг е Кирил Ефремов, а синът й е Павел Иванов, докато агентът й е Ненчо Илчев.


„Много се радвам, че вече работим над пиесата, повече в апартамента на Стефан, защото в момента има грипна ваканция, но не сме се отказали от сцената. Само да се позатопли малко”, споделя Росица Обрешкова, пише „България днес”.


Според нея до момента всичко е перфектно, а пиесата се очаква да бъде поставена още май месец. Междувременно, докато трае грипната вълна, Аня ударно пише своите мемоари.

Актрисата е категорична, че не се притеснява да разкаже коя е и какво е преживяла. „Живея пълноценно и в любовта и в работата си. И в активните, и в пасивните периоди, и в приятелствата, и в шоколада”, споделя още Аня, която с нетърпение ще се качи отново на сцената, заедно със Стефан Данаилов.


Амбиции за партньорство с Ламбо има и Ирен Кривошиева.


И аз бих играла с него на една сцена. Това ще е много интересно, защото ние двамата само сме се снимали в киното. Стефан е изключителен професионалист и от него може много да се учиш и съм респектирана”, споделя от своя страна Ирен Кривошиева.


Актрисата в момента се изявява в постановка на Стоянка Мутафова и е във възторг от работата си с нея.


„Вече 250 пъти съм на сцената с Госпожа Стихийно бедствие. Толкова ме е калила, че мога всичко да направя с тази жена”, с възхищение споделя Ирен за работата си с голямата Стоянка Мутафова.


На рождения ден на комичката, тя ще влезе в смешна роля, за която усилено репетира вече месец.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени