Ирена Милянкова раздели 6-те си деца, отглежда ги дистанционно

990
12 Април 2020, 16:00


Многодетната майка Ирена Милянкова, която е родила шест деца от 1 до 18-годишна възраст, не смогва с отглеждането им по време на извънредната ситуация.

За да може да се справи, тя е изпратила двете най-големи хлапета при баща им Росен Чолов, призна тя в тв интервю.
При скандалния бизнесмен са заживели 18-годишната Мелани-Роуз и по-малкия й брат Уилям. Ученичката в 12 клас се подготвяла за матури и Милянкова се притеснявала как ще се справи заради дистанционното обучение на всички ученици в момента.

Ситуацията с многобройната челяд на Ирена се усложнявала покрай обучението по интернет на малчуганите заради втория развод на бившия модел. Наскоро 34-годишната Ирена се раздели с бащата на най-малките си две деца Никола Чолаков и останала съвсем сама с тях. Според мълвата брокерът на недвижими имоти я зарязал заради по-млада красавица. Помощ в отглеждането на децата понякога оказвала и по-голямата й сестра Елица, която също живее в столицата, но самата тя е майка на 3 деца и нямала много свободно време. Затова от Разград пристигнала майката на сестрите Милянкови, която е учителка. Въпреки че живее отделно от някои от децата си, Ирена следяла отблизо какво се случва в ежедневието им. Многодетната майка им помагала за домашните и заедно учели уроците им, пише "Уикенд".   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди 2 месеца
0
Стига сте ни занимавали с тази анорексичка и катуна и.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени