Ирина Папазова с диплома за фермер (Красавицата завърши с разработка за калоферската коза)

01 Ноември 2021, 13:00


Ирина Папазова се занимава с кози. По цял ден. Не си мислете, че сме груби и наричаме кози стройните манекенки в конкурса „Мис България“, който Папазова организира. Става дума за истински чифтокопитни кози. При това - калоферскн. Обяснението на всичко е много просто - Ирина Папазова завърши Аграрния университет в Пловдив!

 

„От днес официално магистър инженер Папазов! Благодаря на всички, най-добрите сте, най-добрият университет! Завършвам нетипично, с тъга за незабравимите 6 години с вас, колеги и приятели“, емоционална е Папазова.

 

Поради естеството на работата, а и поради един китайски вирус и мерките, които го съпътстват, тя не присъства на живо в Аграрния онзи ден, където си защитаваше дипломната работа. Вместо това красавицата е онлайн - пред катедрата е поставен лаптоп, по който тя във видеовръзка по интернет чете. Затова и тя се шегува със себе си, понеже лаптопът й е поставен долу вляво на общата снимка с колеги и преподаватели: „Краварката е в долния ляв ъгъл!“, намеквайки за познатата реклама.

 

Нейната дипломна работа е: „Анализ на развъдната дейност при породата калоферска дългокосместа коза“. Козите са си кози, но Папазова не спира и с работата си по конкурса за красота в момента се избират топ красавиците по региони от страната, от които ще победи само една и ще се нарича „Мис България“. Дали и този път за поредна година обществените реакции ще се шокирани от избора на „най-красивата“? Предстои да разберем, пише „България Днес“.

 

Папазова има какво да каже и за пандемията и смъртността. Според нея това, че сме из челните места в черната класация, се дължи на неграмотността. „Първи по смъртност нормално, защото неграмотността е и по отношение на хранене, лечение и спорт. Лечението за възрастни е ракия, а за децата антибиотик, ей така, за всеки случай! Поколението 60-и, 70-и и 80-и набор: поколение на свободията, бивши пияници, наркомани, пушачи и т.н., настоящи диабетици, хипертоници, онкоболни - логично! Да си знаем, само го пиша, да не търсим пак други виновни!“

 

След броени дни се навършват 24 години от убийството на съпруга й Васил Папазов шефът на „Интерсаунд“, който организираше „Мис България“. На 13 декември 1997 г. в една мразовита вечер той бе застрелян с единствен куршум в тила, докато пред офиса си на бул.“Черни връх“ се навеждал, за да напомпа гyмата на колата си. Още през 1994 r. пo време на организирания от него конкурс „Мис България“ избухва бомба в тоалетната на столичната зала „Универсиада“, където се провеждаше надпреварата. Бомбата уби 68-годишния Георги Караджов, дядо на спечелилата трето място, и рани още двама. Заради атентата бе арестуван шоуменът Росен Николов, но делото срещу него бе прекратено през 1996 г.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Истината
преди 5 месеца
0
Това нещо нито е красиво, нито грамотно. Знам как завърши магистратура. Такива университети трябва да бъдат закривани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Меми
преди 7 месеца
0
Много неприятна женица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 7 месеца
0
Вече имам обяснение защо Папазова избира само кози на "Мис България".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени