Ирина Тенчева – джигит на пътя

https://hotarena.net/az-jenata/irina-tencheva-djigit-na-patia HotArena.net
Ирина Тенчева – джигит на пътя

Вечно търсещата световен мир и нирвана перфектна домакиня Ирина Тенчева е истински джигит на пътя, твърди очевидка на нейните изяви зад волана.

Възмутена софиянка сподели в популярен дамски форум, че е видяла жената на продуцента и тв водещ Иван Христов, която шофирала така, все едно републиканската пътна мрежа е нейна лична собственост.

„Стрина Ирина – много лош шофьор и нагла простачка засича, клаксонира и постоянно блее в телефона – какво да кажа. Нагла и проста жена в доматено червен джип”, пише възмутената жена. На въпрос на друга участничка във форума коя е тази „Стрина Ирина”, тя отговаря, че това е жената на Иван. И прилага снимка на червен джип, от която не става ясно кой е шофьорът му, нито как се държи зад волана.

4 Коментара

Мария

преди 1 година

Отвратителна леля с големи претенций на нищото

Коментирай

......па

преди 1 година

На стринето си и личи,че е пасивно агресивна. То и затова Иванушка постоянно стои ухилен и шашардисан защото не смее и гъг да каже без одобрението и.

Коментирай

Ирина Тенчева

преди 1 година

когато стигнете на мойто ниво и пари тогава коментирайте!

Коментирай

И кое е по точно нивото ...?

преди 1 година

….едно е сигурно —неприятното, досадно и флегматично излъчване си е постижение, и , вЕрно тук никой Не стига Иринка!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.