Ирина Тенчева с червило и на плажа

28 Август 2022, 12:08


Ирина Тенчева, която крие годините си, но със сигурност е минала 45, не може да си позволи да излиза от дома си в неугледен вид.

Дори когато е на плаж, жената на продуцента Иван Христов държи да изглежда като грандама и не пропуска да сложи червило. Това се вижда от серия снимки, които блондинката пуска в социалните мрежи.

От тях става ясно, че тя, освен да пийва край вълните – кога кафе, кога нещо по-силно, слага яркочервено червило, което отдалече бие на очи. Така, ако някой папарак случайно я щракне за жълтата преса, ще стане ясно, че най-добрата майка е и много стилна дама. А в случай, че не я щракнат, Ирина се грижи сама да се снима и да показва на феновете си как трябва да изглежда на плажа една жена, която държи на себе си. Най-новата снимка на блондинката е с чаша кафе. Тя я коментира с думите „Кафе с гледка”. Не е ясно дали гледката включва само пясък, скали и вода, или има и нещо още по-любопитно на плажа, с което Тенчева плакне очи.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
Жена която държи на себе си никога няма да се намацоти с гримове и червило на плаж.Това е кич и амплоа само на комплексирани кифли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени