Искра Радева живее втори живот след Ковид-19: Бях в критично състояние в болница!

28 Януари 2021, 17:00


Искра Радева живее втори живот, благодарение на лекарите в болница "Лозенец", в която постъпва в тежко състояние с коронавирус, узна HotArena.


Дни наред медиците полагат денонощни грижи за звездната актриса, първо в ковид-отделението, а след това и в интензивното, където както е известно са най-тежките случаи.


В първите дни след заразяването си Радева вдигнала температура, но решила, че може да се справи сама, без намесата на медицината. "Вдигнах висока температура и почнах да гълтам един антибиотик, за който се говори, че действа. Температурата стигна 39.6 , едвам я смъквах до 38. Така карах 5-6 дни. Ако имате висока температура, моментално се обадете в болница. Вирусът е много коварен и много бързо действа!


Аз потърсих помощ чак на седмия ден, когато вече едвам гледах. Д-р Спасов, наш приятел, като чу симптомите, каза веднага да отивам в болницата. Влязох в ковид отделението, вливаха ми системи и температурата падна. Точно мислех, че ще ме изписват и ме вкараха в интензивното с двойна бронхопневмония и недостиг на кислород! Хора, не бива да правите като мен. Това направих аз и влязох в болница!", разказа за сблъсъка си с COVID-19 Радева пред Би Ти Ви.


Тя благодари за всеотдайността и грижите на лекарите в болница "Лозенец". Чак след като актрасата поукрепнала, те й споделили, че в продължение на едно денонощие е била в критично състояние. "Имало е едни критични 24 часа. Аз не съм ги усетила така крайно, но явно са ми спестили това, догато се борех с вируса. Много е важно още в началото заразените да се обръщат към лекар и да търсят помощ", натърти още веднъж тя, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lajkinia
преди 2 години
0
I na taia li dartofelnitsa sa i platili, ta da kaje che ima covid. Egati prodajnata darta sharlatanka.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени