ИСТИНАТА НАЯВЕ! Алекс Раева тайна любовница на Георги Илиев (Подробности)

29 Октомври 2015, 13:52


Александра Раева е била тайна любовница на покойния мафиотски бос Георги Илиев, научи сензационно HotArena.

Бившата на Слави Трифонов нямала нищо против да дарява с ласки Главния и не искала нищо в замяна.

 

Бившата певица на Дългия досега успяваше да запази в тайна, че е имала вземане-даване с Георги Илиев. Всичко обаче рано или късно излиза на бял свят. Тъй като не се е крила много, интимностите между хубавицата и президента на „ВАИ Холдинг“ са ставали достояние и на доста от неговите познати, които и до днес си разказват истории за лудориите на Алекс. Те признават, че Раева много била впечатлила Главния с дързостта си, пише Всеки ден.

 

Виждали са я дори в заведение заедно с него и едната от известните в миналото близначки Шехтови. „Шехтова се кълчеше полугола на пилон, докато Алекс – също разсъблечена – го разгорещяваше в сепарето. После се размениха, накрая и двете отидоха при него“, разказаха свидетели пред „Всеки ден“. И това била само прелюдията, впоследствие се е разиграло още по-страстно шоу.

 

Не става въпрос за епизодична случка в живота на Раева. Тя най-редовно упражнявала любовното си изкуство върху мафиотския бос, а когато имала публика, се стараела още повече. Колегите на Алекс се чудели защо се е съгласила да стане една от многото в списъка на Илиев, вместо да си гледа кротко работата като певица и да си намери свястно гадже.

 

„Точно тогава кариерата й беше на върха, имаше пари, имаше фенове, беше истинска звезда. Жоро Илиев не й е дал нищо“, коментират те. Оказало се, че не си е лягала с мафиотския бос за облаги, нито пък той я е принуждавал да го прави. „Беше й скучно и си търсеше забавления. Изпълненията с Жоро бяха само за удоволствие“, твърдят запознати.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаджи Христо
преди 4 години
-1
Браво на Алекс!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дам
преди 7 години
-5
Хубави свирки правише Илиев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени