Юксел Кадриев хукна по болници! Дисковата му херния пак се обади

2578
26 Януари 2018, 18:00


Стари болежки надвиснали отново над главата на Юксел Кадриев, който едва ходел на работа и ядосвал шефа си Венелин Петков с честите си гафове, узна HotArena.

 

Новинарят не можел да изпълнява задълженията си заради непрестанните болки в гърба, които изпитвал вследствие на възпалената му за сетен път дискова херния. Лошото време веднага повлияло на Кадриев и той изпитвал дискомфорт.

 

Още при първия симптом притичал в болницата, но оттам му казали, че ще се оправи, ако остане да лежи. Понеже отпуските в Би Ти Ви трябвало да се планират месеци преди това, а болничните не се толерирали, Юксел се разминал с болничното легло, но си взел цяла торба лекарства, които да го върнат в строя, писа „Ретро“.

 

За жалост обаче, проблемът му бил хроничен и нелечим заради усложненията, които получил преди няколко години. Тогава той бе приет във ВМА по спешност и му бяха правени три последователни операции, които го отърваха от дисковата херния, но само временно.

 

В момента само посещението на минерални бани му помагали.

 

Неразположенията му се отразявали зле и на самочувствието. Юксел изгарял от любов по изкусителна блондинка от Варна, която макар да била почти негов набор, изглеждала като 20-годишна, а той напоследък се чувствал като старец.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени