Юксел Кадриев сваля млада колежка

28 Юли 2022, 15:00


Новинарят ухажвал новобранката в екипа Виктория Готева

Плейбой № 1 на бТВ Юксел Кадриев е паднал в плен на новото попълнение в колектива на новините – Виктория Готева

Лицето на сутрешните и обедните емисии на медията и старши репортерът и водещ Ивайло Везенков от 9 юли са в нова роля като двойка в представянето на най-важното от деня във вечерните новини. Те се редуват заедно с титулярите Юксел Кадриев и Виктория Петрова и другата двойка – Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Гетова е на 27 години, родена е в Пазарджик, където завършва езиковата гимназия „Бертолт Брехт“, пише Ретро. Любовта й към литературата я насочва към Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където завършва журналистика. Работила е в онлайн и печатни медии, а през 2016 г. става част от новинарския отдел на бТВ като стажант.

Като ценител на женската красота Кадриев веднага спрял погледа си на нея, а в последно време не пропускал да й прави комплименти, издават техни колеги.  Напоследък се говори, че гонещият 50-така Юксел отново е преминал в лагера на ергените.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да беше само той
преди 7 месеца
0
Като гледам цялото бтв са влюбени в Готева
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гетова?
преди 7 месеца
0
Гетова, Готева... То не стига, че само Виктория Петрова не срича от изброените, а на тази даже името не можете да й запомните...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени