Юлиан Вергов майстор на чушкопека, върти и барбекю на пътя

23 Август 2019, 15:40


Истинското лято за Юлиан Вергов започна едва в средата на миналия месец, но пък върви по най-добрия за него начин, разбра HotArena.


Вергов обича да разпуска по къмпинги, заедно с приятели, които нямат нищо общо с арт средите. До средата на юли актьорът се снима в лентата "Петя на моята Петя" за преждевремнно отишлата си поетеса Петя Дубарова. Във филма актьорът си партнира с 15-годишната си дъщеря Алена, която е наследила чара и харизмата му, пише Галерия.


Въпреки това Вергов се опитва да я отклони от актьорската професия, тъй като тя изисква жестока концентрация, а Алена е разсеяна. Още повече, че в световната драматургия най-добрите роли са за мъже. 


Евентуален успех на "Петя на моята Петя" обаче ще даде значително самочувствие на момичето и нищо чудно тя все пак да реши да се развива в тази сфера. 


В края на снимките Вергов рещил да си даде заслужена почивка, тъй като имало лета, в които не можел да си позволи и ден релакс. Когато е на каравана най-обича да извади чушкопека и да пече чушки. Както сам казва, в такива моменти най-често се появяват "някакви идиоти с напитки". 


Една нощ на морето духал много силен вятър и Вергов и компанията му трябвало да изкарат барбекюто чак край пътя, за да могат да разпалят огъня. Така и изкарали цялаа нощ - край пътя. 


Вземали си месо директно от барбекюто, пиели и слушали музика. С такива компании актьорът така се разтоварвал, че веднъж изкарал на морето от 24 май до 29 септември - на къмпинг, почти без никакви пари. 


Сега обаче е категоричен, че не може да си го позволи, тъй като е затрупан от ангажименти. Макар дълго време да бе на щат в Народния театър, той се отказа от него, тъй като започнаха да го канят в различни сериали - "Стъклен дом", "Революция Z", "Откраднат живот". 


Преди време с приятелите си Захари Бахаров и Владо Карамазов обикаляха театрите със собствени спектакли и изискваха не малки хонорари. Триото обаче се разпадна. Въпреки това кариерата на Вергов е в пика си, макар той да влиза късно в бранша - на 28 години.


Преди да завърши театралния колеж "Любен Гройс" завършва Лесотехническия институт и трябва да преодолее съпротивата на родителите, които категорично са против актьорската му кариера. 


В гилдията го уважават, защото, за разлика от доста свои колеги, категорично отказва да става ТВ водещ или да се снима в риалити формати.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени