Юлиян Вергов пребил каскадьор! (Бил целият в синини и отоци)

10 Март 2022, 12:00


Юлиян Вергов е посинил от бой каскадьор по време на снимките на сценична разправия за лентата „В сърцето на машината“. Журиращият в „Капките“ е сред главните персонажи в лентата на Мартин Макариев, която тръгва другата седмица по кината.

 

„Случи се още в първата сцена. Каскадьорът се оплака, че целият e cин. Имал отоци по краката и ми ги показа“, разкри режисьорът Макариев. Вергов се оправдал, че точно каскадьорът го нахъсва да го удря така, докато снимат боя. „Каза ми да действам смело“, отбеляза Вергов на премиерата на филма.

 

Историята е по действителен случай. Тя е разказана на режисьора от близък приятел на баща му за конфликт в затвора по времето на соца. Идеята за филма се ражда преди повече от десет години, ала заради различни трудности се снима в началото на пандемията, пише „България Днес“.

 

„Не бяхме узрели за този проект. Искахме да отлежим ние, за да се получи по-добре. Събирахме мнения от много хора. Бившият шеф на затвора в София прочете сценария. Каза, че сме на прав път“, обясни още Макариев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени