Юристът Антон Станков: За Диана едно „прощавай“ ще е достатъчно!

15 Март 2023, 12:00


 Ще обжалваме, моята клиентка има травма на главата, каза адвокатът на актрисата

"Отказът от образуване на досъдебно производство означава, че прокуратурата не е намерила основание за такова." Това каза за "България Днес" бившият правосъден министър Антон Станков по повод постановлението на прокурора от Софийската районна прокуратура (СРП) Иво Боев, с което той отказва да бъде образувано досъдебно производство за побоя над актрисата Диана Димитрова. Преди два дни Димитрова качи в профила си във фейсбук факсимиле на постановлението.


 

"Фактите обаче, които са изложени и които са направени по някакъв начин с разпит на свидетели, с експертиза, могат да бъдат интерпретирани и по друг начин", добавя Станков.

 

 

"За мен странното е, че основният тон в това постановление е "хулиганството" - когато се нарушава демонстративно публичният ред. В нашия случай не става изобщо дума за това. Пак ви казвам - въпрос на интерпретация е", пояснява адвокатът на актрисата, която твърди, че е бита.

"Не мога да коментирам повече, така е преценил прокурорът, такова решение е взел. Подписал се е, стои с името си... Той си знае защо го е направил. Има си ред в закона", каза още ексшефът на правосъдното ведомство.


Станков не пожела да каже дали по случая има нови обстоятелства, които ще използва за обжалване на постановлението на СРП.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
това
преди 2 месеца
0
това че е адвокат не го прави с нищо по умен от всеки един средно статистически българин...при това с жена и любовница*ама явно всяка гледа портмонето и за копчето на сакото времето не им достига...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 2 месеца
-1
не е лошо тоя ти ми адвокат поне да си купи едно свястно сако дето се закопчава..ще се пръсне с това--а и жена има-не го ли поглежда как изгледжда..уж адвокат с име...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ники
преди 2 месеца
-1
Брат този ще спори сакото. Копчето всеки момент, ще хвръкне!
стрико Гошо
преди 2 месеца
0
Първо, няма какво да обжалвате, тъй като нямате заведен иск, а прокуратурата се самосезира по публикациите на тая впиянчена кукувица. И второ, най-искрено се надявам браточката с жълтите зъби, Юлиян Вергов, да ви тресне едно дело за клевета и да ви осъди.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени