Ива Софиянска си намества чакрите (Ексводещата се отдаде на медитация за успокоение)

950
22 Март 2021, 13:00


С йога и с помощта на сестра си Елена Ива Софиянска намества чакрите си, бори депресията от пандемията и от липсата на работа с йога! Измина година, откакто водещата не е в ефир, но и не е ясно с какво се занимава. А най-често Ива споделя снимки с децата и кучетата от дома си. Вероятно това и пандемията, която наложи социална дистанция, са обезсърчили Софиянска, която се е захванала с йога практики, с които се успокоява и бори лошите мисли.

 

На помощ в новото начинание идва нейната най-голяма сестра Елена, която от години практикува йога и която помага на Ива да се издигне към различни духовни висини. Ексводещата оповести новото си занимание и сподели забавни снимки, от които се вижда, че тепърва започва да прави първите си стъпки в тайнството на йога практиките.

 

Заниманията на Ива и сестра й се провеждат в йога студио в столицата, където двете спокойно могат да медитират, а Ива без притеснения да опитва странни пози, въдворяващи духа й в спокойствие.

 

Елена не е добре позната на медиите у нас и страни от публичност въпреки известното семейство. Тя вдигна тайна сватба с предприемача Лъчезар Йорданов през 2014 г. на брега на морето, а почетен гост бе синът й Стефан от предишна връзка. След венчавката Елена преживява смъртта на петмесечния си син Камен, но после съдбата я дарява с дете. Тя има бакалавърска степен по международен бизнес и магистърска по счетоводство и финанси в Германия и Англия. Открива йогата през 2009 г. и започва да практикува, за да поддържа добра спортна и здравословна форма, пише „България Днес“.

 

Така постепенно практиките се превръщат в много повече от спорт неин начин на живот. През 2013 г. се дипломира и като йога инструктор със следдипломна квалификация от Националната спортна академия „Васил Левски".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени