Ивайло Калоянчев стана дядо за четвърти път! Живее с внучето

251
23 Ноември 2021, 11:11


Ивайло Калоянчев стана дядо за четвърти път. Наследникът на легендарния Георги Калоянчев, който също като татко си е успешен актьор, прелива от щастие заради новото внуче. „Преди десетина дни се роди второто дете на малкия ми син Валентин. Кръстиха го Стефан. Бебето живее при мен с родителите си, но все още ме е страх дa гo пипна. Любувам му се от разстояние", сподели артистът от Сатирата и Дупнишкия театър.

 

Миналата година не 24 август на актьора се роди третото внуче – Алиса. Детето бе второ за сина му Георги, който има и по-голямо дете – също Георги. Другият му син Валентин, има момче Алекс, и сега второто Стефан, пише "България Днес".

 

„Имам трима синове – двама мои и един доведен. Първият се занимава със спортна журналистика, а вторият има бизнес с парфюми. Третият завърши музикален продуцент. Живея с малкия си син и децата“, обясни актьорът.

 

Жената на Ивайло Калоянчев от години работи като мениджър на събития. Тя беше тук за повече от година, но пак си замина. „Сложно е по време на пандемия както професионално с представленията ни, така и в личния живот“, казва Калоянчев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени