Ивайло Захариев цяла година играе с едни и същи гащи!

30 Август 2015, 15:38


Набеденият за секс символ актьор Ивайло Захариев играе в постановка на Владимир Пенев „Агенти” с едни и същи вишневочервени гащи от юни миналата година, разбра HotArena!

 

В постановката на шуменския театър, доброто ченге Мартин от крими сериала „Под прикритие” сваля всички дрехите и буквално подлудява зрителките, оставайки по боксерки, пише „Уикенд“.

 

Без значение дали в представлението му партнира Теодора Духовникова или нейната сценична дебльорка Снежана Макавеева, Ивайло е все с любимите си боксерки. Захариев не се разделя с късметлийските си гащи „Ерменеджилдо Дзеня” нито, когато е на гастрол в Пловдив, нито в Шумен, нито в столицата. В постановката Ивайло влиза в ролята на агент на недвижими имоти, който има 48 часа, за да изтъргува непродадените си имоти.

 

Мълвата, че могат да го видят по адамово облекло, бързо плъзнала и сред фенките на сериала и тийнейджърки обсаждали касите на театъра, за да не пропуснат шанса си да гледат неговия герой Рики Рома гол. Любопитна подробност е, че постановката на Владо Пенев гастролира из различни градове на страната, а на всяко представление Ивайло е с едни и същи вишневочервени гащи.

 

Напук на правилото, че сексът винаги продава, актьорската игра на Захариев била пълен провал. Театралните критици хич не били впечатлени от голото тяло на 30-годишния Ивайло и го оплюли за слабото му превъплъщение. Макар че е завършил НАТФИЗ в класа на Атанас Атанасов, липсата на опит на голямата сцена, според театралните анализатори, била очевадна. Сценичното поведение на Ивайло доста куцало, а на моменти актьорът звучал като самодеец от провинциално читалище.

 

Дървената игра на Захариев лъсна и в сериала „Под прикритие”, който го направи известен. Дори непрофесионални актьори като Ирена Милянкова и певицата Миленита играели ролите си много по-добре от дипломирания витизчия Ивайло.

 

Актьорът се оказа гола вода и като тв водещ. На светското събитие по случай връчването на наградата „Футболист на годината” лъсна непрофесионалното поведение на Захариев. Той не успя да каже нито едно изречение, без да направи някакъв лапсус.

 

От притеснение Ивайло сричаше като първокласник и мънкаше неразбираемо под носа си. Очевидно неподготвеният за церемонията актьор успя да извади извън релси и най-търпеливите зрители на събитието, наричайки Стефка Костадинова Весела.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени