Иван и Андрей се похвалиха с автобиографична книга. Това ли е краят на тв тандема?

01 Април 2022, 10:50


Изненадващо Иван и Андрей обявиха, че скоро ще излезе тяхна официална автобиография. Това провокира стотици коментари в мрежата, дали по този начин не подготвят аудиторията си за официалния край на телевизионната си кариера. Фактите, обаче, са малко по-различни.

 

Всъщност Selfmade не е автобиография, а списание и книга в едно. В повече от 200 страници изданието разказва историята на двамата водещи, като в него има богат снимков материал и дигитално съдържание.

 

По време на лайв в инстаграм новоизлюпените инфлуенсъри обявиха, че са първата корица на Selfmade в България, и вътре всеки може да прочете истинските им истории от първо лице. Освен това са включени интервюта на жените и семействата им, на близки приятели като Графа, Део, Ути, Николета Лозанова и Магърдич Халваджиян.

 

Самият Андрей с ирония подхвърли, че това четиво ще напълни жълтите издания с пикантерии. Ако това е вярно, означава само едно – „Опосумите“ най-после се изправят лице в лице с темите табу по техен адрес. Отговор на този въпрос ще даде самата книга, която излиза на 7 април.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени