Иван и Андрей търсят нови 20 бебета

08 Март 2023, 10:40


За осма поредна година кампанията на Иван и Андрей „Направи го сега“, ще подкрепя младите български семейства, в един от най-специалните периоди от живота им – раждането и отглеждането на техните деца. Днес се дава официален старт на записванията за 2023 г. и от всички регистрирали се 20 семейства ще спечелят „Бебешки ДНК пакети“.  

 
"Благодарим на всички семейства, които се включиха в кампанията през 2022 г. и споделиха с нас личните си истории! Голямата ни мотивация да създадем идеята с „Бебешките ДНК пакети”, беше именно да помогнем на тях - младите, образовани, активни, интелигентни двойки в България, които много рядко получават помощ“, сподели Андрей Арнаудов.  

 
Само преди дни бяха изтеглени победителите за 2022 г., които ще получат колички, ваучери за храни, млека, вода, козметика, аксесоари, перилни препарати, шишета, стелиризатор, помпа за кърма, дрешки, играчки и консултации.

 
„Щастливи сме, че кампанията „Направи го сега“, придобива все по-голям мащаб и докосна хиляди млади хора в България, мотивирайки ги да станат родители, без да отлагат момента, и най-вече ги подтикна да се замислят за рисковете от закъснялото решение. Тази година имаме още по-големи амбициите, а кампанията вече е активна. В нея могат да се включат всички семейства, заченали своето дете през настоящата година", коментира Иван Христов.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени