Иван и Андрей триумфират в Лондон, Бербатов най-желан за снимки

04 Април 2023, 08:04


Иван и Андрей организираха най-големият кариерен форум за българи в Англия.

Те събраха в сградата на Кралското географско дружество повече хора, отколкото пред избирателните урни в българското посолство. По неофициални данни са присъствали близо 2500 души, които са проучвали възможността да се върнат да работят и живеят в България, каква всъщност е идеята на платформата Bulgaria wants you. И докато родните телевизии се надпреварваха за интервюта със своеобразния домакин на форума Негово Царско Височество Кирил, Княз Преславски и Херцог Саксонски, то гостите в залата се редяха за снимки с футболиста Димитър Бербатов. Сред лекторите бяха, както холивудският актьор Димитър Маринов така и собственици на компании за милиони като Димитър Цоцорков от Асарел Медет и други. Най-емоционален  на сцената бе Андрей Арнаудов, който не скри вълнението си:

„Днес цяла България ще се огледа като във витрина в нашата зала и посланието, което искам да чуе от тук е, че ние променяме живота си, не политиците, не дори изборите, не ЕС, не Великите сили или което и да е друго оправдание.

Ние го променяме, лично ние, със собствената си инициативност и вяра и имаме право да бъдем щастливи у дома. Аз съм на тази сцена днес тук и съм изминал целия си житейски път до моите 43 години, защото вярвам, ама искрено го вярвам, от дъното на сърцето си, че ние, българите, и България отново можем да вършим велики дела!" коментира Андрей Арнаудов пред българите в залата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Левски за чиста и свята република
преди 2 месеца
0
Не позволявайте на паразити като "принц" кирил и цялата царска кобургатска пасмина да се присламчва към патриотични инициативи като вашата Тая фамилия ограби България и няма място на такива форуми. Стига идолопоклонство пред рептили
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
E как,иначе Андрешко няма да може да осъществи мечтата на жена си да ''блесне'' като вземе интервю с Кирчо Симеонов Борисов-Саккобурготски.Къде другаде ако не на този форум.А и Адрешко и жена му са първи дружки с комунистическата фамилия Балеви и праноглавата им ''снаха ''Зейнеб.Та далеч не са толкова възвишени а просто интересчии.
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
А с простафелът Бачорски никой ли не искаше да се снима?Или опосумите са го взели само да почисти след тях залата която са наели в сградата на Кралското географско дружество
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени