Иван Тишев не познавал брат си

2265
24 Октомври 2021, 18:00


Интересна семейна история има водещият на „Гласът на България” Иван Тишев. Актьорът и музикант, който стана известен с участието си в сериала на Би Ти Ви „Революция Z”, не знаел, че има по-голям брат до 19-годишна възраст. До онзи момент майка му Ина упорито пазела тайната и шокът за младежа бил наистина голям.

През годините Тишев предполагал, че майка му крие нещо, но не подозирал, че има брат. Когато навършил 19, родителката му най-сетне преценила, че е настъпил моментът да му разкрие истината. Оказало се, че някога е била женена за друг мъж, с когото впоследствие се е разделила, а първородният й син останал да живее с баща си. Ина не спряла да поддържа връзка с голямото си момче Петко, но незнайно защо отказвала да го представи официално на новото си семейство. Вероятно се е срамувала от развода си, защото в онези години на разведените жени се е гледало с лошо око.

„Наистина е доста странно на тази възраст да разбереш, че имаш брат. Помня как бях много малък и едно момче във войнишка униформа идваше вкъщи. Всъщност това е бил брат ми, но не съм знаел”, споделял е актьорът. По това време Петко точно приключвал задължителната служба в казармата. После заминал за Франция и до ден днешен живее там. Баткото на Иван заминал за Лион на 20 години. Първоначално играел професионално волейбол, но сега практикува спорта по-скоро като хоби в аматьорска лига. Иначе работи в банка. Той продължава да се чува с майка си и да се интересува как е по-малкият му брат, но не се виждат често заради разстоянието, което ги дели.

„Беше ми необичайно в началото да слушам как майка ми говори на друг човек, както говори на мен, защото бях свикнал да съм единствено дете. Казваше му: „Маме, това, маме, онова...” Чувствах се наистина странно!”, разказвал е Тишев.

Миналата година актьорът е преживял и друга драма в личен план. Той се е разделил с годеницата си Надя Петрова, която бе негова спътница близо 6 години. Красавицата е певица и е известна най-вече като бивша вокалистка на „Дийп Зоун”. С Иван участваха заедно и в онлайн сериала „Не така, брат”, където играеха влюбена двойка ученици. Тишев и чаровната блондинка не говорят публично за раздялата си, но според хора от обкръжението им разлъката се е случила преди месеци.

Водещият на „България търси талант” се запознал с Надя на общ концерт в Народния театър. Той засвирил на китарата си любимо, но не особено популярно парче, а от другия край на съблекалнята тя го запяла и го впечатлила. През 2017 г. актьорът и музикант предложи брак на любимата си по романтичен начин в Италия, но до сватба така и не се стигна.

Причината за разтрогването на годежа им не е ясна. Близки до двойката предполагат, че разликата във възрастта им е оказала влияние. Иван е едва на 27 години, докато Надя е в малко по-зряла възраст - на 31 е. Тишев започна връзката си с певицата, когато бе едва на 20 и вероятно е решил, че още му е рано да си играе на семейство.

Запознати твърдят, че трудностите в комуникацията на двойката започнали, когато младата варненка се сблъскала с тежък здравен проблем. Почти цялата 2018 г. тя прекарала из лекарските кабинети и повече от месец – на легло в болница. След дълго лутане по доктори и изследвания, на певицата й поставили диагноза стрептококов сепсис – животозастрашаващо състояние, което изисква спешно клинично лечение

За болестта си Надя разказа в инстаграм, където има повече от 100 000 последователи. „Искам да ви помоля да се грижите за здравето си, защото то наистина е всичко и не е просто тъпото клише, което си повтаряме, когато сме добре. Моите най-близки хора са до мен. Считайки и вас за близки, реших, че заслужавате да знаете. Опитвам се да се усмихвам и се надявам и вие да ми изпратите позитивната си енергия! Целувам ви!”, сподели певицата. Дотогава тя бе сравнително активна онлайн, но впоследствие стана по-затворена и вече не споделя нищо от интимния си свят в мрежата. Изключение направи на рождения си ден, когато написа, че е разочаровна от хората и разчита единствено на себе си. С тези думи само подклади слуховете, че с Иван са разделени. Те не са качвали общи снимки поне от 1 години и почитателите им често ги питат какво се случва с връзката им. И двамата обаче не искат да отговарят на лични въпроси.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени