Ивана съжалява за бившия си: Не може да се разваля един брак, защото всеки иска да бъде на неговото!

3734
15 Август 2021, 18:00


Ивана взела на работа бившия си съпруг Валентин Димитров. Певицата на народа го наела по настояване на дъщеря им Теодора, която се занимава с последните й проекти. Сценарият, постановката и режисурата на концертите на Ивана това лято са изцяло на Теодора, а с изработването на декорите се е ангажирал баща й Валентин.

„Ходиха да купуват материали, сглобяваха, разглобяваха... Абе, оправна е дъщеря ми”, горда е певицата. По-голям интерес обаче предизвика признанието, че бившият й мъж също работи по концертите й. И съвсем очаквано се развихри дискусия, отпращаща назад в годините към разлъката на Ивана и Валентин. Истината е обаче, че още преди време изпълнителката на „Шампанско и сълзи” е споделяла, че след развода по взаимно съгласие, с Валентин запазили добри отношения, дори приятелски.

Разделили се още преди Ивана да стане звезда на фолка. Конфликтът възникнал, защото певицата кръстила дъщеря им Теодора на баща си, без даже да каже на мъжа си. А това било непростимо за малкия град Айтос, където живеели съпрузите тогава.

„Направих го може би от суеверие. Преди това имах друга бременност. Тогава бях решила да кръстя бебето на един от родителите му, но направих спонтанен аборт. И се зарекох, че родя ли, ще кръстя детето на баща си... Сега, като се обърна назад, си казвам: „Да бях простила, някой от двама ни да беше отстъпил. Не може да се разваля един брак, защото всеки иска да бъде на неговото”, споделя Ивана, която ражда дъщеря си през 1993 г.

Ваня Калудова, както е рожденото име на певицата, и Валентин се познават от деца. Израснали са в съседни къщи в Айтос. След една нещастна ученичка любов на Ивана, той бил „приятелят, добрият мъж”, който й подава ръка. Започнали да излизат едно и след година усетили, че ги свързва не само приятелство, а и любов. Тогава Ивана била все още студентка в Стопанска академия в Свищов, където учела „Финанси”. В един момент съседите взели да ги сватосват. Оженили се с пищна сватба. Щастието било голямо – и за тях, и за родините, но не за дълго. Конфликтът за името на дъщеря им разделил съпрузите. Говори се даже, че Ивана се прибрала с Теодора от родилното в дома на родителите си в Айтос. Всеки от съпрузите проявяват характер и отказват да отстъпят.

„Бях категорична, че няма да измина тези няколко метра от нашата къщата до тази на Валентин, но тогава тръгна върволица в двете посоки от лели, сваковци, вуйчовци... Бяхме заедно два месеца, обаче нищо не беше същото. Отново се прибрах у дома с Теодора”, разказвала е Ивана. Седем години с Валентин живеели разделени, без да се развеждат. Постепенно певицата започнала да свиква хем да бъде свободна, хем да държи другите мъже на дистанция, защото е омъжена. После се развели по взаимно съгласие. „Сега сме наистина много добри приятели и знам, че винаги мога да разчитам на него за всичко. Търся причините за раздялата ни първо в себе си. Обвинявам се. Но дали е било заради работата ми като певица, дали е било заради името на Теодора, или просто така е трябвало да се случи, не знам. Истината винаги е някъде по средата”, споделя Ивана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени