Ивет Лалова ражда след Олимпиадата в Токио (Атлетката готова да стане майка)

31 Май 2019, 12:49


Ивет Лалова планира да стане майка след Олимпиадата в Токио, разбра HotArena.


Лекоатлетката ни се класира на пета олимпиада като това й участие ще бъде последно. След него Лалова планира да си роди дете, тъй като няма търпение да стане майка. "Аз съм жена като всички други, разбира се, че вече искам да бъда майка. НО все отлагах момента, защото след една бременност и раждане няма да мога да се върна в същата форма", разкива тя пред Галерия.


Съпругът й - италианецът Симоне Колио, също от доста време я натиска за бебе. Затова и след Токио Ивет ще прекрати кариерата си, но няма да скъса със спорта. 


Половинката й също се оттегли от състезателната си кариера, след като беше скандално уличен в употреба на допинг. В последсвие беше оневинен, но обидата е останала, разкрива Ивет. 


Сега Симоне е физиотерапевтът на националния отбор и работи с известни атлети. Любовта между него и Ивет пламва от пръв поглед, а преди шест години двамата вдигнаха и сватба. 


Преди него най-бързата бяла жена на планетата имаше дълга връзка с режисьора Ники Илиев, но двамата се разделиха драматично. Според мълвата Ивет му изневерила с чернокож атлет и нараненият Ники прекратил връзката им.


Той обаче изживял тежко случилото се, защото намеренията му към Ивет били изключително сериозни и дори смятал да й предложи брак. Затова и към днешна дата двамата не поддържат никакви отношения. 


"В Симоне открих всичко, което ми липсваше в предишни връзки. И разбрах, че идеалът ми за мъж може не само да бъде достигнат, но и надминат", разкрива красавицата.


Покрай подготовката за състезанията й двамата са заедно по 24 часа на денонощие. Симоне трепери при всяка нейна изява и се докарва до прединфарктно състояние на трибуните. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени