Ивет Лалова разголва душата си в автобиографична книга

03 Януари 2022, 12:00


Лекоатлетката Ивет Лалова е поредната популярна личност, която работи над автобиографията си, дочу HotArena. В нея тя ще излезе душата си и ще събере емоциите и преживяването от своята спортна кариера, която ще е преплетена и с личната история.

"Тя ще разказва единствено и само от мен, не от друг, от журналист или писател например. През призмата на досегашния си опит в залеза на моята кариера мога да кажа много неща", обяснява Ивет. Когато започна да пише книгата си, тя намира свои дневници от детството. В един от тях открива и онези спомени отпреди 25 години когато се пали по леката атлетика.

Започва да се занимава с други спортове, но заявява но родителите си, че иска да тича. Отваряйки на молбите й, баща й я завежда на стадиона, но по това време е трудно да се намери треньор, защото на никого не му се занимава с деца. Все пак Константин Миланов, който е приятел на семейството, започва да я тренира и в следващите 15 години остава неин треньор. Още като малка Лалова загатва за потенциала си. През 2003 година става европейска шампионка до 19 години на 10 и на  200 метра. Година по-късно прави най-бързото си бягане едва на 20 -годишна възраст Лалова спира хронометрите на 100 метра дистанция на 10.77 секунди. Време, с което дава заявка за олимпийски медал.  Тези и още много други истории от живота и спортната кариера на Ивет Лалова ще прочетем в автобиографичната й книга.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени