Иво Аръков гадже с Боряна Братоева от „Съни бийч”?

1754
01 Март 2020, 14:00


Две от най-горещите звезди в новия сериал на Би Ти Ви „Съни бийч“ – Иво Аръков и Боряна Братоева, сякаш имат нещо повече помежду си от обичайни професионални отношения. В предаването „Папараци“ новоизлюпеният светски репортер Мирон официално обяви мускулестия Иво и красивата Боряна за най-новата светска двойка.

Въпреки че се сконфузиха от думите му, младите актьори не ги отрекоха. По време на интервюто на Мирон с Боряна, Аръков се появи сякаш от нищото и се включи доста свойски в разговора, до момента, в който не му зададоха въпроса има ли си гадже, което леко го притесни. В „Съни бийч“ Аръков и Братоева играят коренно противоположни персонажи. Иво е в ролята на веселия, простодушен и нацепен като скала Младен, мокър блян за всяка курортистка. Боряна, от своя страна, влиза в образа на богатата, сериозна и амбициозна Виктория.

Докато снимали сцените в морския курорт, двамата актьори били непрекъснато заедно. Вероятно любовта им е пламнала именно в Слънчев бряг, коментираха на предпремиерата на сериала, пише "Уикенд".
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени