Иво Димчев изнася концерти по домовете

473
28 Април 2020, 14:30


Ексцентричният Иво Димчев обикаля домовете на хората и им изнася концерти, спазвайки всички изисквания на щаба, узна HotArena.


Начинанието му набира все по-голям успех като артистът вече излиза и извън рамките на София. "Днес имам концерти от 16, от 18 и от 20 часа в домовете на непознати хора, в различни краища на София", похвали се Иво, който си носи само микрофон и синтезатор за участията си и стои на минимум 2,5 метра от домакините. Пее в кухни, холове и дори на покрива. 


"Идвам, нищо не пипам, сядам, пея 30-40 минути, тръгвам си! От мен музиката, от вас искам само да поръчате тениска от Мозей и да ми позволите да снимам концертчето", написа наскоро във Фейсбук любимецът на Роби Уилямс. Към днешна дата той вече не обикаля сам, а с оператор. "Преди седмица режисьорката Кристина Николова от Ню Йорк ме помоли да направи документален филм за тази моя инициатива, понеже смята, че е уникална и абсолютен прецеднет и сега от няколко дена ме придружава невероятният оператор Александър Станишев", написа Димчев в личния си профил.


Освен от непознати, той получава подкрепа и о известни личности. Рут Колева е една от най-големите му фенки, както и актрисата Снежина Петрова, пише Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени