Иво Димчев пипна бронхит в бежански лагер в Полша

18 Май 2022, 12:53


 Най-новото занимание на скандалния певец Иво Димчев  е да пее на бежанци в лагер в полския град Пшемишъл, на няколко километра от границата с Украйна, писа „Галерия“.

„Новото ми хоби... Да пея на паркинги пред центрове за украински бежанци по границата между Полша и Украйна. Много е лесно.. взимаш си самолетен билет, купуваш две аудио колони от близкия магазин за техника, качваш се на няколко палети и връщаш усмивките на голям брой бежанци и доброволци.“ – хвали се в социалните мрежи Иво.

На една от последните си изяви обаче Иво се простуди и се разболя от бронхит, докато пее по два-три часа на открито на паркинг в бежанския център. Наложило се дори да мине на антибиотик, за да се оправи и да спре да извива глас няколко дни, докато възстанови.

В Полша направих бронхит от пеенето по 2-3 часа на ден на открито в бежанския лагер. Едвам си изпях концертите в Швеция след това. От 3 дни пия бромхексин и влача багаж и техника в новата си зала за репетиции. Вчера с бронхит и с мейзъл на петата качих цяло пиано в колата съвсем сам. Мълчаливо. Щото нали ми е преуморен гласа и гледам да не пея. Много е трудно да не пее човек. Особено ми е трудно да не пея новите ми чалги Чукам на поразия и Райна Кабаиванска. Ще им направя премиери на 19ти на концерта ми в Бедрум! Новата ми зала е божествена. Огромни прозорци 7 метра. 10 тона светлина! Гледа КЪМ Борисовата градина!  Рай!“, писа Димчев.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени