Иво Димчев раздава пари на феновете

17 Септември 2021, 13:00


Ексцентричният артист Иво Димчев намери нов начин да привлича публика на концертите си, като раздава пари узна HotArena.

Това се случва по време на изпълнението му на песента „Пари и любов“, а за всяко следващо шоу обещава да дава по 100 лв. повече. Първият концерт, на който решил да го направи, бил специален за него, защото за сефте изпълнил шест нови песни. Раздавал десетолевки по време на песента „Пари и любов“. Похарчил  200 лв., а на следващия концерт пропилял 300, така всеки път пилеенето на кинти ще нараства с по 100 лв., решил Иво.

Преди да започна да раздава пари, Иво Димчев подаряваше на феновете торбички с надпис „И ти си парцал, и аз съм парцал, но за тебе живота си бих дал“, който е част от песента му „Парцал“, писа Телеграф.

„Хората са свикнали с идеята, че на един нормален концерт субстанцията "пари" се движи винаги от зрителя към певеца или от зрителя към бара. Хората са свикнали, че след концерт си отиват по-богати духовно, но по-бедни материално, защото са похарчили пари за вход и за алкохол. Именно затова написах песента „Пари и Любов“, за да мога да си позволявам от тук нататък на всеки мой концерт поне за 4 минути да нарушавам това правило. Та, по този повод преди концерт вече ще си заделям по едни 200-300 лева, които да мога да раздавам на моята мила публика всеки път, когато изпълнявам тази чудесна песничка! Пък един ден, като се позамогна ще заделям по един два бона. Защо пък не! Веднъж се живее!, написа той в Инстаграм.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lola
Преди 1 година
-3
Той да не им раздаде СПИН тоя гнусляр
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
-2
Педеруга... преди време и свирки правеше на сцената...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени