Иво Димчев заспа зад волана и се блъсна с колата

23 Януари 2022, 11:13


Иво Димчев се е разминал на косъм със зверска катастрофа, от която го е спасил чистият късмет. Инцидентът е станал в началото на седмицата, а артистът съобщи за него през нощта на понеделник срещу вторник чрез публикация във Фейсбук. След дълъг полет и тв интервю той тръгнал за вкъщи с автомобила си, но задрямал зад волана и една не се убил.

„Снощи напълно трезвен, но ужасно, ужасно изморен от 13 часа презокеански полет плюс 2 часа интервю за Би Ти Ви, очевидно съм заспал на волана и изведнъж се събуждам от силен удар в отсрещния тротоар на софийски булевард. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича назад към спирка на рейс. Осъзнавам, че съм навлязъл по диагонал в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и съдбата, че в тези 5 секунди дълбок сън не е имало коли, движещи се срещу мен, и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на достатъчна дистанция от жив и беззащитен човек, докато поради зверска умора съм спял в няколко тона движещо се желязо”, написа Димчев.

Два светофара преди да се блъсне той си казал наум, че не вижда нищо от умора... „Половината от това, което се случва на пътя, аз не мога да го асимилирам от изтощение, тялото ми заспива от само себе си, а имам още 10 минути до вкъщи. Как ще го направя?! И изведнъж се събудих от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в стълб, в човек”, продължава с разсъжденията ексцентричният артист. Този случай е убедил болният от СПИН талант, че не по-малко опасно от шофирането пиян е шофирането, когато човек е изморен, пише Уикенд..
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени