Иво Карамански бяга от Косъма

06 Януари 2017, 12:25


Наследникът на Иво Карамански се изнася от семейния си дом и спешно търси квартира. Иво Карамански — младши, доскоро живееше с майка си Нели Атанасова и пастрока си Александър Сано, но е решил да става самостоятелен, дочу HotArena.

Сам младежът обяви, че смята да се отдели от семейството си, като пусна обява, че търси квартира. "Някой мил приятел случайно, ако апартамент под наем му се намира, нека ми пише", написа той в социалните мрежи.

Решението му да се изнесе от семейния дом, не е свързано с драми или скандали. Семейството се разбира отлично, а Карамански е в отлични отношения с втория си баща — Александър Сано — Косъма.

Той дори носи фамилията му, като знак на почит.

Освен квартира, младежът си търси и сериозна приятелка. И макар, че не може да се оплаче от липса на внимание от страна на нежния пол, не бърза да се обвързва.


Карамански е наследил от баща си не само чара му, но и музикалния си талант. Той се забавлява да работи като диджей и се увлича по хип-хопа.

Семейството му си спомня за музикалния талант на баща му, който дори записа албум с романси с Грета Ганчева, а влияние му оказва и Сано, който пък бе част от групата „Братя Мангасарян” преди години.


Иво не помни биологичния си баща, но е слушал много за него от майка си и трите си по-големи сестри.

Знам кои неща са истина и кои не са — казва Карамански-младши. — Майка ми лично ми е разказала всичко. Вече имам четири сестри. Три от тях са от първия му брак и те също са ми разказвали неща за него. Не казвам на Сано татко, но се разбираме добре.”, споделя той.

Порасналия младеж разкрива, че само Сано е успявал да го удържа по време на детските му лудории и да го вкарва в пътя. „Той е добър баща и не прави разлика между мен и сестра ми Ава”, добавя още Карамански-младши.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени