Избират „Първа дама“ сред най-красивите

393
16 Януари 2021, 11:37


"Първа дама" сред първите красавици през последните 30 години у нас ще бъде избрана съвсем скоро, научи HotArena.

Организаторите на "Мисис България" и победителките в надпреварата през годините са решили да отбележат юбилея на конкурса с нов такъв. С награди ще бъдат отличени най-изявените дами в различни сфери - мода, красота, бизнес, предприемачество, иновация, благотворителност.

"Идеята беше да отбележим юбилея на 9 януари, когато се навършват 30 години от първото издание, да се съберем и да отпразнуваме. Извънредното положение в страната и мерките осуетиха плановете ни. Затова решихме да направим този конкурс като създадем платформа за онлайн гласуване. Категориите ще са няколко и всеки ще може да гласува" - обясни пред вестника Меги Савова, лицензиант на "Мисис България". Тя допълни, че се очаква скоро платформата да е готова. Красавиците, носителки на короната през годините, сами са се заели с организацията на надпреварата.

Патрон на "Първа дама" ще е носителка номер едно на короната "Мисис България" Петрана Берисот. През 1991 г. тя печели конкурса и до днес носи с гордост титлата. След нея конкурса печелят популярни модели, актриси, журналисти, адвокати, лекари, бизнес дами и др. Една от най-известните сред тях е Мариана Маринова. През годините тя е организатор на редица надпревари за красота у нас, като между тях са хитовият "Мис Силикон", а в момента като онлайн риалити се провежда първият по рода си в България "Мис Плюс Размер".

Последното издание на "Мисис България" се проведе в края на октомври миналата година, когато с лентата "Мис България Свят" се окичи червенокосата изкусителка Моника Минкова. Победителката "Мисис България Вселена" Валери Стефанова спечели симпатиите освен с чар и с благотворителната кауза, с която се зае - безплатни курсове по английски език за социално слаби деца.

Запазва се тенденцията интерес към конкурса да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Жалки и безсмислени конкурсчетА,сборища на силиконови плашила.Особено недоразумението Мариана Маринова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени