Изхвърлят тризначките от апартамента на Тато, не плащали наема с години

20 Януари 2018, 14:38


Прочутите тризначки от „Биг брадър“ могат да бъдат натирени от апартамента, даден им от Тодор Живков, затова, че три години майка им не е плащала наем за общинското жилище, научи HotArena.

Общинската администрация осъди ползвалите на жилищата да заплатят сумата от 3089 лева за неплатен наем на двете съседни жилища, които Вяра Надежда, Любов и майка им Любка Станчеви ползват от близо 30 години. Натрупаният дълг е за периода 1 ноември – 31 октомври 2016г.
По време на съдебните дела тризначките заявяваха, че жилищата им били подарени от Тодор Живков, защото майка им сама отглеждала 5 деца – 4 дъщери и един син. Доказателства за това обаче не бяха представени. Ако парите не се платят в упоменатия срок, наемателите на двете жилища ще бъдат принудително изведени заедно с багажа им.

Това не е първия случай, в който „триглавият змей“ си имат неприятности с правосъдието. Преди няколко години продуцентът на БИГ Брадър Нико Тупарев заведе дело срещу сестрите за клевета. Те го бяха набедили, че искал да ги пласира за проститутки. Продуцентът претендираше за 20 000 лева, но в крайна сметка получи 5 000 от Вяра и Надежда, а Любов бе оправдана, пише „Телеграф“.

Преди две години Надежда Станчева бе осъдена от лихвар, от когото взела 2900 лева с уговорката да ги върне след месец. Дала му обаче само 250 лева. Така с лихвите дългът стигнал 6700 лева. Частен съдебен изпълнител обяви на търг сребристо БМВ, като единствена собственост на Надежда и сестрите й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени